Pages

Wednesday, 4 September 2013

Die Toetskombuis

Gedurende die laaste dae van die tweede kwartaal is die koshuis deeglik skoongemaak, vloere gepolitoer en gordyne netjies gemaak, reg vir die vakansiegaste wat oppad was.

Ons was gelukkig genoeg om Jenny Jacobs van DeliChef hier te kon kry vir opleiding van die kombuispersoneel.  Sy het hulle speserye en "mealfixers" gebring en die 4 vroue in die kombuis kon dit uittoets.

Johanna het 'n heerlike herderspastei gemaak, Gerty was op die Macaroni en Kaas, Sureya het 'n Tamatiebredie berei en Charmaine was by die frikkadelle.


Jenny besig om raad te gee en toesig te hou oor die kookprosesse

Johanna se geurige maalvleis vir haar Herderspastei met Charmaine wat uie braai vir haar frikkadelle
Charmaine vorm haar frikkadelle met Gerty wat toekyk en help

Sureya berei die wortels vir haar lekker Tamatie Bredie

Sureya in aksie by die Brediepot


Gerty se Macaroni-en-Kaas reg vir die oond
Johanna wys trots haar Deli Herderspastei

Geregte wat enige Deli trots sal maak, gereed vir bediening

Charmaine, Johanna, Jenny, Sureya en Gerty spog met hul resultate
Nadat ons die vorige dag vir die personeel by die skool middag ete voorgesit het, het hulle besluit om die terreinpersoneel van die skool te nooi vir 'n middag ete waar hulle uit hierdie geurige disse kon kies.  Dit was 'n redelike koue dag en almal was moeg gewerk so die ete is van harte verwelkom en geniet.


No comments:

Post a Comment